Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Od soumraku do usvitu | From Dusk Till Dawn (1996)(CZ) H265 1080p = CSFD 75% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Od soumraku do usvitu | From Dusk Till Dawn (1996)(CZ) H265 1080p = CSFD 75% Názov:Od soumraku do usvitu | From Dusk Till Dawn (1996)(CZ) H265 1080p = CSFD 75% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:5.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-03-06 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Horor,Krimi,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Od soumraku do úsvitu | From Dusk Till Dawn | | H265 1080p = CSFD 75%

    Jazyk: Český
    Titulky: ne

    George Clooney a Quentin Tarantino se vyřádili v rolích nebezpečných bratrů Geckových, jejichž zatím posledním zločinem byla bankovní loupež. Na útěku do Mexika si jako rukojmí vezmou rodinu pastora Fullera (Harvey Keitel, Juliette Lewis). V blízkosti hranic se Geckovi a nedobrovolně i Fullerovi zastaví v baru Titty Twister, kde se bratři musí setkat s převaděči. Nikdo jim však neřekl, že po setmění se místní osazenstvo mění v krvežíznivé upíry!

    https://www.csfd.cz/film/7744-od-soumraku-do-usvitu/prehled/

    Dva z nejúspěšnějších postmoderních filmařů devadesátých let Quentin Tarantino a Robert Rodriguez se seznámili na festivalu Sundance v lednu 1992, kde oba shodou okolností představili své celovečerní prvotiny Gauneři a El Mariachi. Oba se rychle dohodli na společném filmu, jehož základem se stal první Tarantinův scénář, napsaný v roce 1990 podle povídky Roberta Kurtzmana jako „výkladní skříň“ pro trikové možnosti jeho společnosti Kurtzman, Nicotero & Berger EFX Group. Tarantino scénář upravil podle Rodriguezových připomínek a sám se obsadil do role Richarda Gecka, jednoho ze dvou bratrů, kteří se na útěku před zákonem dostanou do mexického baru plného upírů. Postavu druhého sourozence vytvořil George Clooney, tehdy hvězda televizního seriálu Pohotovost, což značně komplikovalo Rodriguezovi natáčení, neboť Clooney musel kvůli svým závazkům neustále pendlovat. Clooney se zase přiznal, že míval často problémy s koncentrací na place, neboť po zabíjení upírů měl čas od času nutkání své oběti začít ošetřovat, než si uvědomil, že zrovna nehraje doktora Rosse v populárním televizním seriálu. Oba tvůrci v hororu Od soumraku do úsvitu s přehledem využívají motivů z upírské mytologie, které dotahují až k absurdní grotesknosti, zdůrazněné přemírou krvavých speciálních efektů a černohumorným nadhledem. Tomu jsou také podřízeny herecké výkony Tarantina a Clooneyho i představitelů vedlejších, záměrně jednostrunných postav, zejména Harveyho Keitela (baptistický pastor, který ztratil víru), Juliette Lewisové (pastorova dcera), Freda Williamsona (svalnatý bijec upírů) nebo Dannyho Treja (barman Charlie). Malou ale výraznou úlohu bankovní úřednice, kterou oba bratři mají jako rukojmí, vytvořila Tarantinova herecká instruktorka Brenda Hillhouseová.




       
       



    ONLINE











    Charlesp, Charlesp, PetrJaros,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.234 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:24
    sql

    TOPlist